Регистрирай се за да ти излезе всичко от форума !
Регистрирай се за да ти излезе всичко от форума !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Приятели : Cs-Blagoevgrad

BWF Danger Zone - 30.07.2009

Go down 
+5
reni_89
FPO6
DooMHunteR
tosH
TheInstantClassic
9 posters
АвторСъобщение
TheInstantClassic
The Pope!
The Pope!
TheInstantClassic

Warnings : No Warnings
Брой мнения : 170

BWF Danger Zone - 30.07.2009 Empty
ПисанеЗаглавие: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeЧет Юли 30, 2009 9:37 pm

BWF Danger Zone - 30.07.2009 B1a347d6bfbf3efa

Веднага виждаме интрото и се пренасяме в препълнената зала, където започва заря, а публиката не спира да крещи. Музиката на The Undertaker зазвучава, и той получава стабилен heat. Шампиона крачи уверено към ринга, и взима микрофон.

'Taker
- Кейн .. Не ме е страх от теб. Чуваш ли ме, Кейн? Не се страхувам. Видях те как изгаряш пред очите ми. Хайде, щом си жив излез тук и ми сритай задника! Подпали въжетата или пусни светкавица .. Хм .. Така си и мислех. Знам, че си мъртав, и никой не може да ме обеди в обратното .. Излезнах тук за да кажа просто и ясно на всички, че Кейн го няма завиниги и на Road To Immortality той няма да се появи. Или с други думи .. Почивай .. в .. мИрррр!

Такер захвърля микрофона си, след което се прибира в съблекалните.

:.:.:.:.:Реклами:.:.:.:.:

BWF Danger Zone - 30.07.2009 Ec37419450f1b647 VS. BWF Danger Zone - 30.07.2009 5ad916cb1b699c54
Jack Almeida vs. wZa Blake
Non-Title Match

Мач между двама power кечисти. Миналото шоу Алмейда защото своята титла срещу Томи Дриймър, докато Блейк беше пребит. Гонг! Двамата започват да крачат, като никой не напада. Все пак, Алемйда се отблъсква от въжетата и пробва да го повали със shoulder bloker, но Блейн не помръдва. на свой ред, Блейк се отблъсква от въжетата и пробва да повали опонента си с shoulder bloker, но и той не помръдва. Двамата застават един до друг, след което едновременно се засилват и повалят с двоен chotesline. Двамата лежат известно време, след което се изправят и едната половина от отборните шампиони - Wza Blake взима надмощие след като заключва headlock, и започва да забива колена в корема му. Той запраща Almeida към въжетата и го поваля с Big Boot. Забива му два последователни Elbow Drop-a от място, след което пробва туш .. Едно .. две .. Повдигане. Блейк отново изправя опонента си, и пробва да го вдигне за Power Bomb, но Almeida успява да блокира и да го прехвърли. Той изкачва опонента си да се изправи, след което го поваля със SpuneBuster, последвани от мощни удари в главата, като се налага дори и съдията да се намеси. Алмейда запраща Блейк към въжетата и го поваля с зверски Power Slam, последван от туш .. Едно .. Две ... Блейк отлепи рамото си. Алмейда запраща опонента си към ъгъла, след което се засилва към него но Блейк си вдига крака и го забива в устата му. wZa чака Almeida да се обърне и го поваля с Chotesline, след което започва да се изкачва по въжетата. Той се качва на най-горното, но междувременно Almeida се е изправил и се качва при него. Двамата си разменят по няколко удара, като Алмейда наделява и го тръшва с мощен SuperPlex. И двамата са наранени и лежат, но след няколко секунди Алмейда успява да прикове крака .. Едно .. Две .. wZa се повдига. Интерконтиненталния шампион изправя Blake, но получава няколко удара последвани от DDT. Блейк го хваща за главата и го изхвърля от ринга, като след това и той слиза. Almeida се изправя и двамта започват да си разменят удари извън ринга, като съдията вече е започнал да отброява и е стигнал до 4. Blake запраща опонента си към една от преградите, след което се засилва към него но Jack се отмества в последната секунди и Blake се забива в нея. Almeida засилва Блейк към стълбите, но той показва атлетизъм и ги прескача и .. Двамта се засилват един към друг в опит да си забият копие, но в крайна сметка си ударят главите един в друг и започват да кървят. Съдията продължава с отброяването и стига до десет, след което дава край на мача. Няма победител, double count-out ..

След този мач Джим "Джей Ар" Рос внезапно става от стола си зад коментаторската маса и се качва на ринга с микрофон в ръка. "Good Ol' JR" съобщава на феновете, че след снощната си загуба от Скалата, Леденият Стив Остин директно е заминал за дома си във Виктория, Тексас, във видимо съкрушен вид. "The Texas Rattlesnake" изрично е заявил, че няма да говори пред никого, с изключение на стария си приятел Рос, докато "не вземе окончателно решение". В резултат на това Джей Ар също е пътувал до Текас, където е провел дълго интервю на 4 очи с Остин, което феновете ще могат да изгледат на няколко части по време на следващите издания на "Danger Zone". След тези думи Джей Ар слиза от ринга, а видеостената се включва и се пренасяме в дома на Ледения. В началото на интервюто Остин говори за мача си със Скалата на изминалия Danger Zone. "The Rattlesnake" подчертава, че макар и ходовете на Скалата да са били изключително непристойни и противопоказни на всякакво себеуважение и лично достойнство, те са били позволени в мач без дисквалификации, и победата на Роки е окончателният изход от този мач. След това Остин говори ретроспективно за съперничеството си с "The Great One" и категорично декларира, че въпреки почти 10-годишната им вражда, в хода на която са се били в 3 главни мача на "WrestleMania", Ледения уважава Скалата изключително много и винаги го е считал за eдин от най-добрите в света. След това "The Bionic Redneck" допълва, че макар и да е побеждавал Скалата нееднократно, той няма победа над него от дълго време на сам. Така първата част от интервюто завършва със заявлението на Остин, че ако вече не е най-добрия в играта, то "The Rattlesnake" вече не иска да е част от тази игра...

BWF Danger Zone - 30.07.2009 F3639d238208104bBWF Danger Zone - 30.07.2009 91f9bd1faac23b16 VS. BWF Danger Zone - 30.07.2009 Chris_Daniels5BWF Danger Zone - 30.07.2009 Th_ChristianCage
Chris Jericho and Randy Orton vs. Christopher Daniels and Christian
Tag Team Match

Мача започват Chris Jericho и Кристопфър Даниелс. Daniels взима надмощие още в началото, като забива няколко удара в лицето му, след което го запраща към въжетата и го поваля с Hight Drop Kick.Jericho е изненадан от бързи стил на Даниелс, но той не му дава възможност да си отдъхне, като веднага го поваля с Spinning Heel Kick последван от Belly to Belly Suplex с мост .. Едно .. Две .. Джерико се измъква. Daniels го изправя, но получава няколко удара в корема, последвани от NeckDrop. Jericho го запраща към въжетата, но Daniels отскача от второто и го поваля с лакът. Daniels се качва на третото въже, но Ортън изтичва и го бута от там. Кристчън е готов да влезе на ринга, но съдията не му позволява. Джерико се възползва от помоща от съотборника си и се отблъсква от въжетата и изхвърля падналия Daniels с low drop kick. Той е готов да скочи върху него, но Christopher Daniels му издърпва краката, след което се връща обратно на ринга и скача над въжетата със Suicide Drive. Daniels се изправя бързо и връща Джерико на ринга. Daniels се засилва от въжетата и пробва да направи Huracarana, но Джерико го подхваща от въздуха и прави Running Canadian Backbreaker, след което се сменя с Ренди Ортън. Randy влиза на ринга и поваля Даниелс с Uppercut, като неиспуска шанса и показва среден пръст на Christian. Той го прехвърля с Arm Drag, след което му забива няколко последователни Chop-a последвани от Manhatan Drop. Джерико иска смяна, и Ортън я извършва. Y2J се качва на най-горното въже, откъдето скача и забива Diving Headbutt, но Daniels успява да се отмести в последната секунда. Christopher започва да пълзи към ъгъла си отчаяно, а Кристчън си е протегнал ръката възможно най-близо до него, но Джерико се намесва в последния момент и забива Elbow Drop. Jericho пробва да запрати опонента си към въжетата, но даниелс котрира с Irish Wip и самият Jericho е запратен. Christopher го посреща и .. Dragon Suplex! Това е момента за смяна .. Daniels пълзи към ъгъла си .. И се сменя с Christian! Christian най-после влезе на ринга! Той веднага се захваща с Джерико, като го запраща към въжетата и поваля с Two Handed Face Chrusher, след което отива до ъгъла му и "обесва" на въжетата Ортън. Той се връща към Джерико, като му забива няколко Chop-a последвани от Drop Kick. Cage се засилва от въжетата и поваля Джерико с Diving Elbow, след което се качва на второто въже и забива лакът от там. Той дава знак мача ще свърши и се подготвя за Unnprittier. Той го подхваща, но не забелязва как Ортън се сменя с него. Все пак Christian прави финишъра си и пробва туш, но докато съдията му обясни че Jericho не е редовна смяна, Ортън вече е на ринга .. Christian се обръща и .. RKO! Ортън ляга за туш .. Едно .. Две.. Три .. Джерико и Ортън откраднаха победата..

:.:.:.:.:.:Реклама:.:.:.:.:.:

Последната промяна е направена от TheInstantClassic на Чет Юли 30, 2009 9:48 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
https://bwfederation.bulgarianforum.net
TheInstantClassic
The Pope!
The Pope!
TheInstantClassic

Брой мнения : 170

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeЧет Юли 30, 2009 9:37 pm

Прехвърляме се backstage, където Dominance пресрещат Nick Blade който се е запътил за някъде.

Blade
- Какво искате, нищожества?

Mayers
- Блейд, приятелю, по-полека с думите. Не сме тук да те нападаме .. Тук сме за да ти предложим да се присъединиш към Dominance.

Blade
- По-добре да ме уволнят отколкото да стана отбор с боклуци като вас. А сега се одръпнете за да мина.

Mayers
- Както искаш, Блейд ..

Само няколко секунди по-късно тримата от Dominance нападват Blade в гръб и го пребиват. Накрая, когато той започва да кърви, Mayers му хваща главата и му прошепва в ухото "Следващия път си помисли по-добре" След това тримата поемат в различни посоки, като пред Jack Almeida се изпречва MICK FOLEY!

Алмейда:
- Какво искаш? Видя как победих Дриймър без никакъв проблем.

Foley:
Да, победи го .. Но не и безпомоща на твоите приятели .. Но как ти звучи на следващия Danger Zone - Jack Almeida vs. ROB VAN DAM в NO DQ MATCH? И ще се погрижа нито един от твоите приятели да се намеси, като ЛИЧНО бъда край ринга заедно с Томи Дриймър. Have a Nice Day ..

BWF Danger Zone - 30.07.2009 A950160f201ff093 VS. BWF Danger Zone - 30.07.2009 KevinThorn
Undertaker vs. Markiz Sevar
Non-Title Match

ГОНГ! Двамата застават лице в лице, като публиката скандира бурно "YOU SUCK" и за двамата. И ето че се започна, двамата си разменят удари в средата на ринга. Undertaker успява да избегне един от ударите на противника си и го поваля с бърз Clothestine последван от Body Slam. Sevar се изправя, но Taker го подхваща и го засилва в ъгъла, след което му забива удар с коляно в корема и продължава атаката със серия силни chop-ове. Taker хваща Markiz-a и опитва да го тръшне с Belly-to-belly suplex, но Sevar контрира и му наняса силен Headbutt, след което го изритва в корема и го просва с DDT. Markiz Sevar се покачва на въжетата и изчаква Taker да се изправи.. и му наняса летящ саблен удар! Sevar наняса няколко Knee Drop-a в главата на противника си, след което заключва Body Scissors. Taker се съпротивлява и след малко успява да се измъкне от хватката и да го преобърне в бърз туш.. едно...две.... изритване! Sevar изправя опонента си, но получава няколко юмрука в лицето, последвани от Stall Suplex. Taker изправя опонента си и го запраща към въжетата, като го размазва с Corner Chotesline. Deadman не му дава шанс да си отдъхне, а го подхваща и го просва с Fallaway Slam, последван от Leg Drop от място .. Едно .. Две.. Маркиз Севар отново се повдига. Маркиза успява да се съвземе и да забие няколко удара на Такер, след което се засилва от въжетата, но е повален от Big Boot. Taker не губи време а му извива ръката след което се качва на въжетата .. Old School. Гробаря го вдига и пробва Snake Eyes, но Markiz Sevar се оказва прекалено тежък и той се озовава зад Такер, само за да му забие Reverse DDT. Markiz Sevar вдига опонента си и го тръшва с Clinghing Slam, след което пробва туш над шампиона .. Едно .. Две .. Повдигане. Markiz Sevar изправя опонента си, засилва го към въжетата и го просва със зверско коляно в черепа. Той дава знак за финишъра си и подготвя Taker за Dethroning, но Deadman успява да блокира и да се засили от въжетата .. Running DDT за Markiz Sevar. Той започва да изкачва опонента си да се изправи, след което го засипва от десни прави, като дори се налага съдията да се намеси. Taker отива към него, но получава Eye Pock. Markiz Sevar отива към него, но на свой ред Undertaker прави Eye Pock, след което го хваща за гърлото и .. Chokeslam! Той бързо го изправя и го вдига .. TOMSTONE PILEDRIVER! Опит за туш .. Едно .. Две .. Три .. Да, шампиона успя да запази! Taker тръгва да напуска ринга коцукайки, но музиката на Кейн отново се чува. Отново никой не излиза от рампата, но изведнъж светлините изгасват и няколко секунди отново светят .. НО TAKER ГО НЯМА!?!

Край.

https://bwfederation.bulgarianforum.net
tosH

tosH

Брой мнения : 26
Местожителство : Canada

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeЧет Юли 30, 2009 10:06 pm

Джерико победи за 2-ри път подред :О нечувано.... xD
DooMHunteR
Best In The World
Best In The World
DooMHunteR

Брой мнения : 113
Местожителство : Stolnik City , Bulgaria , Europe

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeЧет Юли 30, 2009 10:10 pm

Да кажа , че днешното шоу ми хареса във всички аспекти . Както казах миналия път крачката назад , беше часто от това засилване , и днес шоуто вдигна rating-ите

За сегмента нямам думи , освен , че този път нямаше mindgames или пък "ENAK" , Fire и такива от сорта . Almeida vs Blake ... Винаги съм смятал Алмейда за най-труден противник .. Като видях Jack Almeida vs wZa Blake си казах , че сега или ще ме прецака или ще има clean pinfall .. И все пак отдавна не се бях изправял в Single Match . Учудих се , че Dominance не се стекоха на помощ на Алмейда . Segement-а с Джей Ар и Остин беше много интригуващ , от 7 години Роки има 2 победи над Ледения а той 0 над него .. Според мен , ако играят достойно , и на WrestleWar или RoadToImmortality има мач между двамата и Роки не чийтва би се получила класика , и удобен момент за стискане на ръце ( По-удобен WrestleWar I ) както и за turn face на The Rock . Напомнят ми повече на враждата им от 2003 отколкото от Attitude ерата . Надявам се да няма "I quit" .. Защото и двамата са велики кечисти , забавлявали сумати народ , както и подпомогнали за развитието на BWF . Tag Team мача ме учуди поради факта , че не се бият отбори ! Мача беше солиден , според мен беше за PPV , но това е друг въпрос . Като за първи мач на Даниелс , той се представи добре , но Ортън много по-добре . Този път Ортън не беше бит а биеше което ми хареса страшно много , а и ако не забелязахте Ортън държи титлата около 2 месеца с което поставя някакъв макар и малък рекорд за феда ^^ Като за край Ортън продължава да напредва , забивайки RKO шоу след шоу ... Backstage стана добре + тва се успокоих щото ако Блейд се беше присъединил към Dominance и търне heel щеше да бъде онищожен един много добър Face образ . Иначе .. ROOB .. VAAN .. DAAM !!! Алмейда vs ECW Last Original and WWE Jobber ... Almeida wins , Almeida wins ! ME-та беше граден смислено , тъй като всеки от Dominance тряя мине през Тейкър , пък този път беше ред на Маркиза . Харесва ми граденето и издигането на Маркиза , но според мен не му е все още мястото в Мейн Евентите - лично мое мнение . Heat-a от страна на публиката беше заради това , че два хийла са в мейн евент , пък фейсовете намаляха , които можеха да gain-ват рор . А за самия мач мога да кажа , че Тейкър си смаза Марикза нормално , но се учудих как така му заби Tombstone и го победи , без Кейн да го плаши или да го Draw-ва мача . Чак накрая Mindgames start again , а Тейкър изчезна все едно притежава паранормални сили ;d . Чакам Road To Immortality щот знам , че ще е мазало !

Overall 4,3/5
http://ПапаКур.com
FPO6

FPO6

Брой мнения : 68
Местожителство : Haddonfield

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeПет Юли 31, 2009 12:47 am

И на мен днешното шоу ми хареса много.

Jack Almeida vs. wZa Blake-Това си е мечтан мач.Просто и двамата имат доминираща роля в BWF и такъв мач се гледа много рядко,но ето че ти ни предложи истински екшън.Винаги съм се чудел кой е по-добрият от двамата,за жалост не успяха да се победят,но като че ли така е най-добре загадката да остане неразгадана.Е надявам се в някой Danger пак да се изправят един срещу друг и този път да има победител.

Chris Jericho and Randy Orton vs. Christopher Daniels and Christian-Този мач също не остава по-назад от предишният.За първи път видяхме Даниелс и Крисчън в отбор,и то смело мога да заявя,че макар и да загубиха от Ортън и Джерико те показаха кураж и то огромен.Поздравления за Ренди и Крис!

За Backstag-a не мога да кажа друго освен,че Блейд направи грешка и ще си плаща.Майърс все още не го е забравил. Evil or Very Mad

Undertaker vs. Markiz Sevar-Макар и преди седмица да беше дебютът Севар показва,че има хляб в него и имам чуството,че с Dominance скоро ще направят голям удар!Все пак Тейкър си каза думата.Като че ли Кейн иска да обърка психически Гробаря и за това си прави такива игрички.А колкото до Road To Immortality с една дума там ще бъде КАСАПНИЦА! Wink
http://www.slipknot1.com
reni_89

reni_89

Брой мнения : 35

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeПет Юли 31, 2009 9:48 pm

Егати краткото шоу...Но за сметка на тва много ми хареса.

Началния сегмент се получи добре макар и кратък.

Jack Almeida vs. wZa Blake-добър мач като за начало.Хареса ми,жалко само че нямаше победител но наистина май както казаха по-горе-така е по-добре.

Сегмента с JR. И Ctone Cold ми беше най-интересен от всички Backstage в тва шоу.Искам да знам какво ще стане сега с Остин?Ще се оттегли ли?

Chris Jericho and Randy Orton vs. Christopher Daniels and Christian-за нем това беше мача на вечерта.Идеален мач.Хийловете на федерацията победиха.Ортън взе победата с невероятно RKO и се сработва идеалка със Y2J.Какво повече да кажа,освен че двамата са идеалка заедно cheers

Усещам че в следващото шоу някой ща го иде немит-в случая Алмейда Very Happy Фоли знае кога и как да се намеси в дадена ситуация cheers

Undertaker vs. Markiz Sevar-честитутка на Тейкър за победата и то със Chokeslam и Tomstone PiledrIver cheers

Краят на самото шоу не ме изненада,даже си мислих за появата на Кейн...
markiz_alex

markiz_alex

Брой мнения : 8

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeСъб Авг 01, 2009 12:46 am

ех,жалко...не успях да приложа Детронирането...един от най-коварните съвременни финишъри в BWF.Нищо де...има време.Шампионът ме размаза.Чак се учудих,че толкова скоро имах шанса да се бия с една от главните звезди.Може би скоро ще имам и title shot. ;D Надявам се Ник Блейд да се присъедини към нашата групировка Dominance.Ще е велико!
FPO6

FPO6

Брой мнения : 68
Местожителство : Haddonfield

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeСъб Авг 01, 2009 4:13 am

Между другото искам само да добавя,че мечтан мач ще бъде съшо между Майкъл Майърс и WzA Blake Smile
http://www.slipknot1.com
DooMHunteR
Best In The World
Best In The World
DooMHunteR

Брой мнения : 113
Местожителство : Stolnik City , Bulgaria , Europe

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeСъб Авг 01, 2009 5:03 am

^ Да , но забрави да добавиш for the BWF World Heavyweight Title What a Face
http://ПапаКур.com
ispanskoto_kopele

ispanskoto_kopele

Брой мнения : 19

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeСъб Авг 01, 2009 8:23 am

Шоуто ми хареса много,браво!Мачовете бяха много добри.Много се накефих на началото със Тейкър!Backstage със Блейд и Майерс беше много добър!Мейн евента стана идеален просто края на мача много ме накефи!

Оценка бих дал 5/6!!
obiwanbul

obiwanbul

Брой мнения : 19

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeСъб Авг 01, 2009 6:51 pm

Jack Almeida vs wZa Blake ме накефи много и ми хареса че свърши по този начин тъй като оставя отворен край и потенциален title match на някое PPV.
Жалко че Кейн не правеше свойте номера този път но предполагам че тия номера омръзват след известно време.
Интервято с Ледения беше доста добро, сега трябва и Скалата да направи подобно интервю, да подпишат договор за мач и да си стиснат ръцете като истински спорстмени.
PS. RVD has no chance in HELLLL!
deadman_walkin9
Red Evil
Red Evil
deadman_walkin9

Брой мнения : 44

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitimeНед Авг 02, 2009 10:33 pm

И на мен също ми хареса : ))
Убедително промо от страна на Тейкър в началото на шоуто.
Jack Almeida vs. wZa Blake -> Двойното копие накрая се получи много добре. Иска ми се по-нататък да има още 1-2 такива мача, само че с победител.
Chris Jericho and Randy Orton vs. Christopher Daniels and Christian -> Втора победа за Джерико след turn-ването му. Трябва да се отбележи, че с Ортън играят добре в отбор.
Dominance показа, че не си поплюва с нападението си над Блейд. Ще видим по-натам какво ще стане с тях.
Undertaker vs. Markiz Sevar - Достоен ME. Шампионът си е шампион. RED EVIL ерата продължава с пълни сили. Поне докато Кейн още не се е появил.. : D
http://r3d3vil.ucoz.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 30.07.2009   BWF Danger Zone - 30.07.2009 Icon_minitime

BWF Danger Zone - 30.07.2009
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Weekly Shows :: Danger Zone-
Идете на: