Warnings : Брой мнения : 170 Points : 320 Join date : 03.05.2009
Заглавие: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Чет Юли 23, 2009 9:00 pm
Danger Zone тази седмица започва с обичайното си интро, следвано от фойерверки в залата. Публиката е ентусиазирана за шоуто и не престава да крещи. Камерата прави кратка разходка из нея като виждаме доста оригинални плакати. Време е да видим първия мач на тазвечершния Danger Zone.
VS. Black Joe & wZa Blake vs. Dark Killer and Cm Punk BWF Tag Team Championship
Punk и Killer са отбор само от няколко дено, но ето че получават shot за Tag Team титлите. Мача започва бурно, в ползва на новосформирания отбор. Killer се нахвърля върху Black Joe със stiff удари по цялото тяло, като дори успява да събори гиганта с DropKick. Dark Killer го изправя и го запраща към въжетата, като го посреща с лакът в носа. Киллър му прави Leg Drop от място, след което се сменя с съотборника си. Cm Punk директно се качва на третото въже, и събаря Black Joe със crossbody. Той го изправя и му забива няколко ритника, след което се засилва от въжетата и .. Е повален от МОЩЕН chotesline. Joe се съвзема, хваща за главата Пънк и го поваля с Giant Headbutt, след което го довлачва до ъгъла си и се сменя с Blake. wZa влиза и забива няколко удара в коремана на противника му, след което го поваля с DDT. Без да губи време, той го навира в сглобката, и започва да го души, като дори се налага съдията да се намеси. Блейк му прави бърз суплекс, последван от туш .. Едно .. Две .. Повдигане. wZa изправя опонента си, след което се отблъсква от въжетата, но е посрещнат от Drop Kick, от свестилия се Punk. Без да се мотае, той се затичва към ъгъла си и се сменя с Dark Killer. Той влиза и събаря, Blake с Chotesline, след което събаря и Black Joe от мястото му с лакът. Killer запраща Black към въжетата и го поваля с Huracarana to Pin .. Едно .. Две .. Joe се намесва и прекъсва броенето. Killer бързо се изправя и изхвърля Joe от ринга с Drop Kick. Обръща се и заляга при опита на WzA Blake за chotesline .. PELE KICK! Dark Killer заби pele Kick .. Той пробва туш .. Едно ... Две .. Не .. Blake се повдига на косъм. Dark Killer го изчаква да се изправи .. Spining Heel Kick право в тила на Блейк. Killer се качва на третото въже и скача .. Дали ще видим BME? BEST MOONSAULT EVER, но Blake успява да се отмести в последния момент .. Той бързо изправя зашеметения Киллър, запраща го към въжетата и .. POwer Slam! Отива до ъгъла му и "обесва" Пънк на въжетата, след което започва да вика на съдията. Двамата започват да се разправят, което дава възможност на Black JOe да грабне едната титла, да се качи на ринга и.. Удар в лицето на Dark Killer, след което бързо се маха от там. Blake веднага покрива Killer .. Едно ... Две .. Три .. Да, Black Joe & wZa Blake остават отборни шампиони въпреки че победиха на честно. Си Ем Пънк проверява състоянието на Dark Killer, докато шампионите бързо се изнизват от ринга.
Прехвърляме се Backstage, където с микрофон в ръка е Мат Харди.
Matt - Мислите си че съм прецакал брат си? Мислите си че нарочно не съм дошъл на турнира? Грешите! Малко преди ППВ-то аз бях на път да напусна хотелската си стая и да се насоча към залата, когато бях брутално нападнат в гръб. Нападателите ми завързаха очите и ме пребиха, след което ме вързаха и ме заключиха в стаята ми. Не успях да видя кои са те, но съм сигурен, че бяха двама. Не е ли малко странно, че тези неща се случиха точно след като бяхме въвлечени в мач с шампионите по двойки Black Joe & wZa Blake? Обръщам се към тях .. The Hardy Boyz ще продължават да са отбор, и бъдете сигурни, че следващият път когато имаме шанс за тези титли ще сритаме задниците ви и ще се окачим с тях ..
Камерите ни пренасят при Undertaker който е на път да влезе в съблекалнята си .. Когато отваря вратата, на мястото му е МАСКАТА НА КЕЙН! Undertaker оставам на място няколко секунди, като не може да повярва на очите си .. След това той побеснява и започва да я къса със собствените си ръце.
VS. Markiz Sevar vs. Chris Jericho
Всички светлини са загасени, залата притихва .. Чува се theme на Markiz и той излиза по рампата с микрофон в ръка, като един прожектор го следва.
Markiz Sevar
- Миналата седмица бе представянето на Dominance.Съдбата започна да се изпълва.Началото бе поставено.Посяхме семето на разрухата.Никой не може да ни спре!Но толкова за Dominance.Струва ми се ,че нямах личната чест да ви се представя.....Чест...вие не заслужавате да ви се оказва чест,нито уважение.Както и да е...аз съм Маркиз Севар.Някой знае ли въобще какво значи Севар? (освиркване) Севар е благородническият род,от който произлизам.Севар означава жестокост.Севар означава величие.Такова каквото нито един от вас, мизерна паплач,не би постигнал...НИКОГА!Затова на колене,жалки слуги, пред Чистокръвния.На колене пред Маркиз Севар - орисаният да бъде победител.
BREAK THE WALLS DOWN!
И ето го, Y2J Chris Jericho! Той се качва на ринга и мача официално може да започне. Още в началото, Markiz Sevar показва моща си, като на няколко пъти събаря Джерико с chotesline, последвани от Spine Buster. Той пробва бърз туш, но Джерико се повдига преди 2. Двамта се изправят бързо и Chris успява да забие няколко юмрука в лицето на Севар, последвани от DDT. Jericho изправя опонента си и го запраща към въжетата, но е съборен с shoulder Block, от Маркиз Севар. Sevar го вдига и .. BrinBuster, последван от бърз опит за туш .. Едно .. Две .. Не! Markiz отново изправя опонента си, след което го запраща към въжетата .. Power Slam! Той започва да се гаври с него, като поставя ботуша си на лицето му и по този ночин пробва туш, но Джерико му сграбчва двата крака .. WALLS OF JERICHO! Sevar успява да се добере до въжетата, преди Джерико да успее да заключи финишъра си .. Y2J се приближава до Markiz-a и пробва да го изправи, но получава Eye Pock, незабелязан от съдията. Sevar се отблъсква от въжетата и забива Running Neckbreaker. той бързо изправя "The Man whit 1004 holds" и му прави Vertical Suplex. Sevar пробва нов туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Маркиз отново изправя Jericho, но получава няколко юмрука и chop-a в гърдите. Y2J поваля опонента си с chotesline, последван от Buldog. Той се отласква от въжетата и .. Lionsault! Дали Джерико ще успее .. Едно .. Две .. Тр.. НЕ! Повдигане! Jericho не може да повярва, но започва да дебне за Codebreaker ..Markiz се изправя, Jericho скача, но е хвана във въздуха от Markiz Sevar .. SPIRAL BOMB .. Опит за туш .. Едно .. Две .. Три .. ДА, МАРКИЗ Севар спечели!
:.:.:.:.:Реклама:.:.:.:.:
Последната промяна е направена от TheInstantClassic на Чет Юли 23, 2009 9:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
TheInstantClassic The Pope!
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Чет Юли 23, 2009 9:01 pm
След рекламите се пренасяме в офиса на Мик Фоли, където влиза THE ROCK!
Скалата - Фоли, добре че си тук. Сам виждаш как Остин ме напада безпричинно. Искам да направиш нещо по въпроса!
Mick Foley - Да, ще направя .. Представи си го .. Следваща седмица .. Скалата ще се изправи срещу .. Stone Cold Steve Austin в NO DQ мач .. Надявам се да съм ти бил полезен.
The Rock се ядосва, като почти чупи вратата на излизане.
Theme на Jack almeida зазвучава в залата и той се качва на ринга с новата си титла в едната ръка и с микрофон в другата.
Jack Almeida - Мислите ли си че съм щаслив сега? Че съм щаслив с тази титла .. За мен тя не означава нищо, абсолютно нищо! Тя е един боклук, и е била носена само от боклуци .. И аз няма да нося тази титла!
Jack Almeida вдига хардкор титлата, след което я хвърля в кофа до ринга и протяга ръката си високо, откъдето се спуска друга титла.
Almeida - Това е новата титла .. Представям ви .. B.W.F. Intercontinentаl Championship .. Тази титла е в пъти по-престижна и добра от боклука който спечелих на мина..
Алмейда е прекъснат от музиката на Мик Фоли!
Foley - Мислиш си че тази титла е боклук? Че е носена само от боклуци? Идваш тук и обявяваш цялото бившо ECW за боклук? Добре, нека така да бъде .. От днес нататък ГАРАНТИРАМ, че всяка седмица, АБСОЛЮТНО ВСЯКА СЕДМИЦА ще защитаваш тази титла срещу ECW оригинали! Have a nice day!
И ето го и The Undertaker който отива към своя мотор .. Когато пристига до него, вижда надпис върху мотора си "THE FIRE STILL BURNS" ..При вида му, Taker се олюлява и подскача назад, след което побягва в неизвестна посока.
vs. Michael Mayers and Jack Almeida vs. The Undertaker and Nick Blade
ГОНГ! Мача започват 'Taker и Джак Алмейда .. Още в началото, Almeida се отблъсква от въжетата и пробва да събори Гробаря с shoulder Bloker, но The Undertaker дори не помръдва .. Almeida се засилва втори път, но този път е повален с Big Boot. Taker бързо изправя опонента си, след което го запраща към въжетата и го поваля с Big Smash. Той го запраща и към другата сглобка, но когадо се засилва към него за втори Big Smash, той получава ритник в брадичката от Almeida. The Jackal се качва на второто въже и поваля гробаря с Лакът в тила. Almeida отива зад Taker и прави Roll-Up .. Едно .. Две .. Повдигане! Той довлича Taker до ъгъла си, където се сменя със съотборника си .. Michael Mayers влиза на ринга и веднага забива коляно в изправещият се 'Taker. Той пробва бърза победа с Finisher-a си - DownWarld Spiral, но Taker блокира, запраща го към въжетата и посреща с Chotesline. Taker се освестява, огъва ръката на Майърс и се качва на третото въже .. Old School. Nick Blade наблюдава всичко това и щом Taker се доближава до него, той прави смяна. Ядосан, Гробаря излиза от ринга и дава път на Блейд. Още с влизането си младока, събаря Mayers и го засипва със stiff удари, последвани от German Suplex с мост .. Едно .. Две .. Майърс отлепи рамото си. Блейд запраща към въжетата опонента си след което го посреща с Drop Kick в гърдите който го запраща в слобките. Blade се засилва към него, но Michael Mayers успява да се отмести в последните секунди, и Nick Blade се забива в металния кол. Mayers се възползва от това и забива мощен chotesline, последван от neckbreaker, след което прави смяна с Jack Almeida. Almeida влиза на ринга и започв да налага Blade с безмилостни удари в гърба. "The Jackal" вдига опонента си на раменете и пробва F-5, но Блейд блокира и се озовава зад него. Nick пробва Inverdet DDT, но от своя страна Alemida блокира и прехвърля Блейд с Arm Drag. Almeida го изправя и го запраща към въжетата, като го посреща с много ефектен Spine Buster, последван от туш .. едно .. Две .. повдигане на Блейд. Jackal го изправя и отново го запраща към въжетата, но Blade заляга при един от опитите на Алмейда за Chotesline и на свой ред забива Running DDT. Той започва да пълзи към ъгъла си, но свежият Almeida се изправя бързо и прехвърля Блейд отново назад с German Suplex. Той прави смяна с Mayers, който влиза и забива Leg Drop на поваленият Blade .. Едно .. Две .. Повдигане! Blade още се държи .. МАйърс изправя опонента си, показва му среден пръст и опитва DownWarld Spiral, но е изблъскан към въжетата .. И T-Bone Suplex от страна на Блейд .. Той отново започва да пълзи към ъгъла си, като дори го достига, но Taker отказва да му подаде ръка за смяна! Blade не може да повярва .. Той се обръща и .. DOWNWARLD SPIRAL! Едно .. Две .. Три .. Майърс и Алмейда спечелиха. Те бързо се махат на ринга, а Taker влиза и дава знак за Tombstone! Той причаква Блейд, но музиката НА КЕЙН СЕ ЧУВА! Цялата зала става в червено .. Taker се подсмива, като отново никой не излиза по рампата, но от някъде се чува зловещ смях .. Това е Гласа на КЕЙН!
Kane - Ххахаха .. Мислиш си че огъня може да ме унищожи? Хахахха .. Идвам .. ИДВАМ ЗА ТЕБ!
Екрана отново става черен, и залата отново е нормално осветена .. Taker не може да повярва на очите си. Той се обръща и .. SWEET CHIN MUSIC от вече изправилия се Блейд!
Край!
FPO6
Брой мнения : 68 Points : 77 Join date : 09.05.2009 Age : 29 Местожителство : Haddonfield
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Чет Юли 23, 2009 9:20 pm
Black Joe & wZa Blake vs. Dark Killer and Cm Punk-Започвам с първият мач.Хубаво е,че дори Килър и Пънк наистина да са отбор от няколко дена получават шанс за изява.Но макар и с нечестност Джо и Блейк показаха че са опитен отбор и трудно могат да бъдат победени.Все пак дано Пък и Килър получат нов шанс за титлите и този път да го реализират. Случката с Мат става интересна.След Blaze Of Glory си помислих,че Мат е изиграл брат си,но явно не е така. Markiz Sevar vs. Chris Jericho-Дебютът на Севар беше отличен.Какво по-хубаво нещо от това в първият си мач да победиш Крис Джерико!? Michael Mayers and Jack Almeida vs. The Undertaker and Nick Blade-И двата отбора имаха надмощия в различни части от мача.Но тук се видя,че Майърс и Алмейда са доста добре сплотен отбор.Просто като че ли Тейкър и Блейд се надиграваха.Браво на Майърс и Алмейда за победата.Хаха представям си погледа на Гробаря като е видял Кейн на екрана. Нямам търпение да разбера как ще се развие враждата между тях.
DarKiller
Брой мнения : 67 Points : 71 Join date : 10.05.2009
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Чет Юли 23, 2009 9:27 pm
Доста добро шоу си направил. Black Joe & wZa Blake vs. Dark Killer and Cm Punk BWF Tag Team Championship-Това ни е втората Tag Team загуба,но дано да се преборим следващият път и да вземем титлите. Backstage-а с Мат беше доста интересен.Стана ясно,че Хардитата няма да се разделят и мисля,че Dominance са нападнали Хардито. Markiz Sevar vs. Chris Jericho-Не лош мач.Джерико направи доста добри моменти както и Маркиза.Явно новия стейбъл ще продължава да побеждава и да печели титли. Сегмента с Фоли и Алмейда беше много добър.Джак няма никакво право да хварля една толкова легендарна титла,но въпреки това мисля,че ще победи всеки един оригинал,освен ако Леденият няма някой конкретен. Michael Mayers and Jack Almeida vs. The Undertaker and Nick Blade-Доста солиден мач.Очакваше се отборът на Алмейда да победи и най-важното ГОЛЯМАТА ЧЕРВЕНА МАШИНА Е ЖИВА.
deadman_walkin9 Red Evil
Брой мнения : 44 Points : 46 Join date : 09.05.2009 Age : 33
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Пет Юли 24, 2009 4:45 am
Забелязвам, че в това шоу си наблегнал и на промотата, което лично мен много ме радва. Защото са ми по-интересни от мачовете. Жалко, че Пънк и Килър не успяха да спечелят в първия си мач като таг тийм, но явно опонентите им се оказаха твърде силни за тях. Не се знае какво ще стане по-натам обаче И аз също си мислех, че Мат не се появина онзитурнир, за да прецака брат си. Радвам се,че не е така. Хубаво е,че ще гледаме още The Hardies. Промото на Markiz Sevar ме впечатли много, както и първият му мач. Много добре тръгнаха нещата за него. Майнд игрите на Кейн ме изкефиха много. Особено тва с разкъсването на маската и с надписа THE FIRE STILL BURNS! Главния мач г/д добър, но най-интересното както винаги стана след самия мач. Музиката на Кейн и всичко останало. Изобщо.. Хубаво шоу. Хареса ми.
DooMHunteR Best In The World
Warnings : Брой мнения : 113 Points : 168 Join date : 30.05.2009 Age : 37 Местожителство : Stolnik City , Bulgaria , Europe
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Пет Юли 24, 2009 3:08 pm
Първият Tag Team мач си беше както винаги на ниво , особено заради кечистите ! Пънк и Килър напоследак показват умения и атлетизъм , без значение в отборен мач или single ! С Джо доказахме , че сме №1 Tag в момента in BWF! Backstage with Matt Hardy беше странен защото той го започна като хийл , а после обяви , че с брат си остават отбор , без да започват вражди ! Марикза и Джерико спретнаха един кратък но , пък полезен за Маркиза мач , тъй като Джерико джобна на Маркиза , а и той се повдигна след Lionsault което не правят повечето новаци . Незнам до каде ще стигне Джерико с тези загуби , но се надявам скоро да обърне streak-a .. Mick Foley`s Office - Бурният рор от страна на публиката след изричането на Rock vs Austin мачът [NoDQ] . Segment-а с Алмейда беше що годе интересен , тъй като представи IC титлата .. до някъде , но пък сега като му джобят оригинали всяка седмица , това ще е още един + за Алмейда . ME Tag Team match започна и завърши добре ! В края се наблегна на връждата на Тейкър и Кейн , а пък Ник Блейд , за да не стои в сянка го изрита . А пък за Dominance какво да кажа добре се представиха , Топ Хийловете на BWF мачкат , но пък да не стане като от едно време Goldberg Owns Evolution :> !
Overall : 3,9/5
obiwanbul
Брой мнения : 19 Points : 19 Join date : 30.05.2009
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Съб Юли 25, 2009 7:56 pm
Сегмента с Джак и Фоли ме накефи супер много, нека видим кой ECW оригинал ще бъде погребан следващата седмица. А пък Кейн и Гробаря кърти навсякаде особено накрая, просто седя и си го представям и са кефя
reni_89
Брой мнения : 35 Points : 37 Join date : 09.05.2009
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Нед Юли 26, 2009 12:07 am
Дам наистина това шоу ми хареса малко повече от предното
Black Joe & wZa Blake vs. Dark Killer and Cm Punk-Мачлето ми хареса и честно казано ми се искаше новият отбор да грабне победката.
Backstage с Мат ми беше интересен и определено ми е чудно кои са тези мистериозни нападатели.Според мен не са посочените от Мат по-простата причина,че точно това се очаква да мисли Мат...
Markiz Sevar vs. Chris Jericho-Добър мач спретнаха двамата.Джерико се справи блестящо и ме е яд малко че изгуби от новобранеца...
Michael Mayers and Jack Almeida vs. The Undertaker and Nick Blade-Мачът си беше на ниво.И двата отбора,в даден момент се биха подобаващо.А и наистина както казаха по-горе:като че ли Mayers And Almeida са много повече отбор,отколкото Taker And Blade...
Сегмента м/у Фоли и Алмейда ме накефи супер много
???? Гост
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Нед Юли 26, 2009 12:03 pm
Севар е името на нашето СЕЛО!!!
TheInstantClassic The Pope!
Заглавие: Re: B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009 Нед Юли 26, 2009 2:02 pm