Warnings : Брой мнения : 170 Points : 320 Join date : 03.05.2009
Заглавие: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Пон Юни 29, 2009 7:16 pm
Mощни пироефекти озаряват залата, в която ще се проведе тазседмичният Ignition. Веднага след като камерата се поразхожда из най-любопитните плакати и фенове виждаме клип описващ ситуацията във федерацията до момента. Веднага след това се пренасяме за първия мач за вечерта.
Dark Killer vs. CM Punk Non-title Match
Съдията дава начало на мача и двамата влизат в схватка. Пънк успява да нанесе chop, след което коляно в корема на противника си и заключва headlock. Killer бързо се освобождава след няколко лакътя в областта на корема, след което се оттласква от въжетата, прескача опонента си и го мята през рамо с armdrag. Dark Killer повтрая последното движение още два пъти, след което с изящен dropkick праща опонента си в един от ъглите. Killer се засилва към опонента си и стъпва на бедрата на противника си, след което го праща на земята с Monkey Flip! Публиката аплодира атлетичното движение, докато Killer се качва с един скоk на третото въже. Той изчаква противника му да се изправи и се мята върху него с Cross body. Опит за туш, но Punk се повдига. Dark Killer изправя опонента си и след няколко удара го засилва към въжетата, но CM PUNK обръща бича. Killer отново прескача първоначално противника си, след което отново тръгва за armdrag, но този път Пънк контрира, хвърля леко противника си нагоре и му забива зверски uppercut! Опит за туш...едно...две..и подвигане! Cm изправя опонента си и отново му забива uppercut, след което го засилва към въжетата и прави dropkick, но Dark Killer се задържа за въжетата и Punk се просва по-гръб на ринга. Killer веднага се възползва и забива ритник в гърдите на седналия противник, след което следва един и в гърба и за финал на combo-то dropkick в тила! Killer се оттласква от въжетата и се хвърля с back senton върху опонента си. Той приковава краката...едно..две..тр..НЕ! Повдигане на Punk! Killer изправя противника си и го причаква за superkick, но Punk успява да се измъкне от удара и да забие Inverted headlock backbreaker! Двамата противници лежат известно време на ринга, след което се изправят почти едновременно и започват да си разменят удари. Punk успява да избегне clothesline, след което да приложи scoop slam. Той се засилва от въжетата и прави knee drop, но Killer се отдръпва в последния момен, след което с много бързи движения се оттласква от второто въже и нанася Shining Wizard!!! Опит за туш…едно..две...три..НЕ! Dark Killer изправя опонента си, но получава няколко удара в корема след което е запратен в сглобките .. И Коляно в челюста .. CM PUNK веднага прави и Buldog .. Изчаква Killer да се изправи .. GO TO SLEEP! Punk ляга за туш .. Едно .. Две .. Три ..! Cm Punk печели .. След мача, Пънк изправя опонента си и двамата си стискат ръцете.
Веднага след това отиваме зад кулисите, където виждаме как ГМ-ът Mick Foley пристига в залата и се насочва към офиса си. Там обаче, пред вратата, със скръстени ръце и сурова физиономия е застанал Michael Mayers. Foley само слага ръка на лицето си в отчаяниe и застава пред него в очакване..
Mayers - Заради глупостите с онова хлапе Blade, аз забравих за световната титла, която по право трябва да е моя. Искам веднага да ми дадеш шанс за нея или да ме включиш в мача за нея на турнира .. Foley - Не си в положение да искаш каквото и да е било .. ти няма да получиш шанс за титлата, докато не го заслужиш .. Между временно по-добре се тревожи за мача си на Blaze Of Glory, защото ще се изправиш срещу Nic Blade .. И да, да не забравя, днес ще имаш мач срещу Chris Jericho.
Foley влиза в офиса си, докато Mayers се ядосва и събаря всичко пред него ..
Сателитите вече са във връзка, всичко е готово и... Камерите вече ни показват красивия плаж на Маями, след което се прехвърлят в някакъв крайбрежен ресторант. Там виждаме СКАЛАТА, седнал зад маса, отрупана с деликатеси, в компанията на някаква красива млада жена. Сервитьорът им поднася някакъв голям сребърен поднос, при което Скалата потрива доволно ръце и вдига капака... но вместо очакваната задушена сьомга, отдолу се понася отвратителната смрад ! The Rock - Какъв е този боклук, подяволите? Затова ли ти плащам? Искаш Скалата да стане от масата, и да ти навре нещото което си ни донесъл в задника? След като бива унижен до крайност от "The Great One", горкият сервитьор заявява с плачевен глас, че само е донесъл това, което е приготвил готвачът, и готвачът е единственият отговорен за тази ситуация. The Rock - Какво е името на готвача ви? - Господин Ste .. - Няма значение КАКВО Е НЕГОВОТ ИМЕ! Кажи му да си дотърти дебелия задник тук, и да ни поднесе десерта, ЛИЧНО ..
Пред перспективата да отнесе здрав юмручен удар от разярения клиент, сервитьорът се затичва към кухнята. Така минават около 2 доста комични минути, в които Скалата се опитва да изглади положението с придружителката си. Тъкмо когато изпитаните методи на "The Brahma Bull" запачват да работят, готвачът пристига с голям поднос в ръце. След като подозрително ширикоплещестият и як готвач обяснява с фалшив френски акцент, че десертът е деликатес, направен по стара ТЕКСАСКА рецепта, капакът на подноса най-сетне бива вдигнат и... отдолу се вижда купчина развалено брюкселско зеле! И преди Скалата да отреагира, отвратителното вещество бива размазано в лицето на приятелката му! Роки опитва да я успокои, но тя побягва с ужасени писъци, при което "The Brahma Bull" се обръща рязко... САМО ЗА ДА СЕ ОЗОВЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ЛЕДЕНИЯ СТИВ ОСТИН! И-и-и... BAM!!! Мощен удар в устата на Скалата! Оттам нататък се започва хаотичен въргал между двамата смъртни врагове, който се разпростира през ресторанта, минава през кухнята и стига до паркинга, където омацаният и вмирисан Роки бива напъхан в смърдящ контейнер за боклук от Остин! Накрая, след като Остин се провиква на Скалата да си плати сметката, "The Texas Rattlesnake" се качва на големия си черен джип и отпрашва в нощта!
Chris Jericho vs. Michael Mayers
Jericho без колебание застава лице в лице с Mayers, който от своя страна се прозява лениво.. и атакува противника си! MIchael го поваля с няколко десни прави, след което го засилва от въжетата и го просва с коляно в корема. Mayers продължава да обработва противника си безпроблемно като не пропуска да подразни публиката с някой жест. В един момент той изритва Jericho в лицето и го оставя да лежи, след което вдига високо ръце и извиква "Мислете ли че този боклук може да се мери с мен", но точно в този момент е преобърнат в roll-up! Едно...две....тр.. Michael се измъква. Публиката аплодира, а Mayers тотално променя настроението си. Той посяга към изправящия се Jericho, който обаче парира удара му и му забива мощен Uppercut! Chris Jericho изблъсква Mayers в ъгъла и го засипва с удари, след което се качва на второто въже и опитва Hurricarana, но Michael контрира и го просва от върха с Powerbomb! Mayers от своя страна се покатерва на второто въже, откъдето наняса Knee Drop в главата на противника си, а след това заключва Crossface! Jericho започва да агонизира, но не се предава! Mayers затяга захвата още повече, но Jericho се преобръща и го тушира неочаквано! Едно...две... MIchael успява да се отърве на косъм. Той става ядосано и изритва Jericho в ребрата, след което отива в другия край на ринга и се подготвя за Spear. Mayers се засилва, но Jericho успява да залегне в последния момент и да отбегне унищожителното Копие, но в това време Jericho се засилва и му наняса мощен Clothestine, след което го повдига и го просва със суплекс. Той веднага улавя краката му и понечва да заключи Walls of Jericho, но Mayers контрира и го хваща в Small Package! Едно...две... Chris се повдига. Двамата стават едновременно като Michael понечва да изрита противника си в корема, но той хваща крака му и от своя страна го изритва в ребрата. G се сгърчва, а Chris Jericho се засилва към въжетата, но Michael прикляка в последния момент и го подсича като Jericho излита напред и се "обесва" на въжетата. Mayers веднага го подхваща.. и това е DownWarld Spiral! Майърс ляга за туш .. Едно .. Две .. Три! Michael празнува победата си, когато Nick Blade започва да тича по рампата. За щастие Майърс го вижда в последния момент и се маха от ринга. Той пуска една самодоволна усмивка, пред ядосания Blade.
:.:.:.:.:Реклама:.:.:.:.:
TheInstantClassic The Pope!
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Пон Юни 29, 2009 7:17 pm
Веднага след рекламите се прехвърляме на ринга, където е Undertaker с микрофон:
Taker - Bret Hart е толкова глупав и сляп, че дори още не е разбрал че аз съм по-добър от него .. На по-миналото шоу го доказах. Питате се какъв ще е мача ни на турнира .. Hart .. Ще те заведа в АДА! .. Мача ни ще е Hell In a Cell! Но защо да чакаме до тогава .. Излез тук, за да сритам задника ти, както правя всеки път. Вместо музиката на Харт, се чува theme на Kane .. Той влизана ринга при брат си .. Kane - Ти си по-добър от Харт? Напомням ти че именно заради мен, ти печелеше победите си .. Такер го прекъсва нервен .. - И именно заради теб, в момента не съм шампион .. Няма да забравя това .. НИКОГА ..
Undertaker и Кейн са готови да се сбият, но хитва музиката на Ортън .. Той отвлича вниманието на Kane .. Това е достатъчно на The Undertaker и удря брат си с микрофона .. Веднага след това двамата с Ортън започват да пребиват Кейн .. Няколко секунди по-късно Брет Харт тича към ринга .. Той се качва и започва да си разменя удари с The Undertaker .. Kane се е съвзел и налага Ортън .. Мелето е прекъснато от GM .. Mick Foley ..
- Щом искате да се биете .. Добре .. Ще видим мач между Hart & Kane срещу The Undertaker и Ortan .. ОЩЕ СЕГА ..
Bret Hart and Kane vs. Randy Orton and Undertaker
Kane и Orton започват мача .. Ортън бяга от опонента си в началото, но най-изненадващо забива ритник в корема му, последван от бързо коляно в главата, което поваля на земята великана. Той обаче се съвзема бързо и запраща Orton към въжетата, като го посреща с Big Boot. Ортън е ошашавен и веднага отива в ъгъла си, където прави смяна с Taker. Той влиза и директно забива Ъперкут в главата на Кейн, след което се отблъсква от въжетата и забива Chotesline. Изправя го бавно и прави бърз suplex. Kane пробва да се върне в мача с няколко удара в ребрата, но Taker забива Giant Heatbutt. Kane не отстъпва, като от своя страна забива Headbutt, последван от Chotesline. Kane започва да се изкачва по въжетата, но Ортън ги разклаща и Кейн пада на слабините си. Taker бързо се възползва и се качва при него, забива няколко юмрука в корема и .. Super Plex! Той пробва да тушира Кейн .. Едно .. Две .. Повдигане .. Гробаря го изправя, извива ръката му и започва да се изкачва по въжетата .. Old School! Undertaker довлачва Кейн до ъгъла си, където се сменя с Ортън. Той влиза и започва да забива ритници в главата му. Кейн успява да се изправи с помоща на въжетата, но е повален от зверско DDT. Randy прави харакертния си таунт и дразни публиката. Веднага след това заключва Headlock около врата на Кейн. Big Red Mashine опитва да се освободи, но Ортън заключва хватката още по силно. Все пак, той изтласква Ортън към въжетата, но е повален с Knee Drop. Randy отново заключва Headlock. Kane почти изпада в безсъзнание, но намира сили в себе си и се изправя, като забива Back Drop Suplex. Той започва да пълзи към ъгъла си за смяна с Брет Харт .. И да, СМЯНАТА Е ИЗВЪРШЕНА! Hart влиза и веднага поваля Orton с Chotesline. Изправя го и отива зад него .. GERMAN SUPLEX .. Отива до ъгъла на противниците си и забива лакът в лицето на Гробаря. Hart хваща Ортън и Clinching Slam .. Качва се на второто въже и забива Elbow Drop. Опитва да заключи Sharpshooter, но вижда как Taker идва към него .. И Taker изяжда зверски Spine Buster! The Hitman хваща крака на Orton .. Sharpshooter! Orton се предава! Край на мача! Kane и Hart спечелиха! Hart и Кейн вдигат титлите високо .. дали и след турнира ще е така?
---------------- В следващия и по-следващия четвъртак няма да има шоу .. Причината е в турнира .. В понеделник е последното шоу преди турнира ..
FPO6
Брой мнения : 68 Points : 77 Join date : 09.05.2009 Age : 29 Местожителство : Haddonfield
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Пон Юни 29, 2009 7:35 pm
Мачът на DarKiller и Пънк беше добър.Хубавото е,че и двамата постъпиха FairPlay накрая на мача Случката в ресторанта беше изумително комична.Хитра постъпка от страна на Ледения да си го върне.Изкефих се,когато Скалата се караше на сервитьора.Няма нещо по-гадно от Брюкселско Зеле. Показах,че съм достоен и че трябва да имам шанс за титлата като победих Джерико.Блейд ще Пати доста на Blaze Of Glory.Мик Фоли наистина си върши добре работата.Щом ни уреди мач между такива кечисти (Hart,Kane,Taker,Orton).Между другото да спомена,че мача ми хареса,имаше интрига до последно.Айде да идва Blaze Of Glory,че нямам търпение.Оценка за шоуто 7,5/10
DooMHunteR Best In The World
Warnings : Брой мнения : 113 Points : 168 Join date : 30.05.2009 Age : 37 Местожителство : Stolnik City , Bulgaria , Europe
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Пон Юни 29, 2009 7:49 pm
Поредното шоу на което Хардкор шампиона няма мач ... Ся има 2 седмици да чакам без мач ...
Dark Killer vs. CM Punk - Много динамичен мач ! Според мен доста добър ! Беше наблегнато на High Fly изпълнения ! 4,2/5
Промото м/у Ледения и Роки стана много яко ! Rocky has been OWNED ! Много се накефих !
Chris Jericho vs. Michael Mayers - Нищо особено ! Джерико беше унищожен от Майърс който държи образа на Разбиващ Гневен Сатънист
3,9/5
Bret Hart and Kane vs. Randy Orton and Undertaker - Мача определено много ми хареса ! Любимия ми мач от време насам ! Добре направен с много як край ! TAP OUT BITCH !!!
4,1/5
DarKiller
Брой мнения : 67 Points : 71 Join date : 10.05.2009
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Пон Юни 29, 2009 8:05 pm
Добро шоу стана.Мачоете бяха много добри както и сементите. Dark Killer vs. CM Punk-Добре,като за първи мач.Жалко,че загубих,но и днамата се справихме добре. Вackstage-а с Майкъл и с Фоли мина добре.Майкъл ясно е доста нервен и доста хлътнал по титлата. Сегментът в Маями беше едно от най-добрите неща в шоуто.Удеята да се направи в ресторант и Ледения да е готвача беше супер.Това с ТЕКСАСКАТА рецепта къртеше. Chris Jericho vs. Michael Mayers-И този мач не беше лош.Видяхме доста добри движения и на двамата и ето,че Майкъл надделя,този път честно обаче.Ясно стана,че ще имат мач на турнира заедно с Джерико. Сегментът след това се разви добре,и стана доста надъхващо,когато Тейкър удари брат си. Bret Hart and Kane vs. Randy Orton and Undertaker-Естествено като за Майн Евент си е както трябва.Много добре. Оценка за цялото шоу 4/5 .
FPO6
Брой мнения : 68 Points : 77 Join date : 09.05.2009 Age : 29 Местожителство : Haddonfield
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Пон Юни 29, 2009 8:21 pm
Джерико беше унищожен от Майърс който държи образа на Разбиващ Гневен Сатънист Много...много си прав.
TheInstantClassic The Pope!
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Вто Юни 30, 2009 12:50 am
FPO6 написа:
Джерико беше унищожен от Майърс който държи образа на Разбиващ Гневен Сатънист Много...много си прав.
Мдам, само дето това няма НИЩО общо с неговия образ ..
DooMHunteR Best In The World
Warnings : Брой мнения : 113 Points : 168 Join date : 30.05.2009 Age : 37 Местожителство : Stolnik City , Bulgaria , Europe
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Вто Юни 30, 2009 4:22 am
^ Незнаех как да го обесня ! Бивш масов убиец дето мяза на Ортън Хийл , и размазва като Батиста 2002-2003
Kane Big Red Machine
Warnings : Брой мнения : 94 Points : 141 Join date : 18.05.2009 Age : 33 Местожителство : HellFire
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Вто Юни 30, 2009 4:34 am
Аз не мога да си го представя Mayers и честно казано освен с микрофон в ръка по друг начин не ми харесва (нищо лично).Просто другите суперзвезди представляват някого - Nick Blade - Shawn Michaels, Dark Killer - AJ Styles, Black Joe - Samoa Joe - и по този начин просто си представям всяко едно движение, което правят.За шоуто давам 3/5, но нямам време сега да коментирам тъй като излиза.
FPO6
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Вто Юни 30, 2009 3:34 pm
Брато то нали това му е интересното на Mayers непредсказуемо богаташче.
Kane Big Red Machine
Warnings : Брой мнения : 94 Points : 141 Join date : 18.05.2009 Age : 33 Местожителство : HellFire
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Вто Юни 30, 2009 9:16 pm
FPO6 написа:
Брато то нали това му е интересното на Mayers непредсказуемо богаташче.
Всички са непредсказуеми.Става въпрос, че не си представям работата му на ринга.
FPO6
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Сря Юли 01, 2009 12:01 am
Това е друг въпрос.Това че на теб не ти харесва не значи,че и на другите не им харесва.За мен е Top Heel в федерацията.Айде да не става Off-Topic.Това е последният ми коментар по тая тема.
deadman_walkin9 Red Evil
Брой мнения : 44 Points : 46 Join date : 09.05.2009 Age : 33
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Сря Юли 01, 2009 7:06 pm
Добро шоу! Пънк с убедителна победа в първия си мач! Майерс също.. Промото на Скалата и Остин много ми хареса. Добре си го измислил. Представих си го, би било супер да се види. Сегмента на края с братята на смър... опа, на разрушението xD много яко представен също.. Особено в момента в който Тейкър "го прекъсва нервен", а после и появата на Ортън.. Самият мач завърши хубаво. Тоя път в центъра на всичко са фейсовете, което ми хареса П.С. Извинявам се, че закъснях малко..
ispanskoto_kopele
Брой мнения : 19 Points : 19 Join date : 09.05.2009
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Чет Юли 02, 2009 5:27 pm
Това шоу честно казано беше супер!Много хубави мачове интересни!Браво. (Сори че пиша толкова малко днес но трябва да тругвам за работа довечера повече!)
reni_89
Брой мнения : 35 Points : 37 Join date : 09.05.2009
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Чет Юли 02, 2009 5:45 pm
Wow като че ли това шоу ми се стори много кратичко но много ми хареса
Сегмента между Скалата и Ледения беше просто бомбастик незнам обаче много се нарадвах на Ледения как хвърлил Скалата в контейнера Идеалка просто
Dark Killer Vs Punk за мен беше стредна работа,защото,просто не ми хареса мача,но накрая ми хареса постъпката на Пънк.Джентълменска постъпка
Сегмента между Фоули и Майерс беше кратък и ясен
Chris Jericho Vs Michael Mayers ми хареса как протече самият мач.Mayers се справи чудесно и победи съвсем честно
Bret Hart And Kane Vs Randy Orton And Undertaker-Е тва беше мачът на вечерта Много ми хареса как се стекоха нещата. Първо сегмента между двамата "братя",после появата на Ортън,на Харт и накрая на Фоули,който уреди мача. Много добре се разви мача и както каза ДеДмен-мачът се въртеше около фейсовете Добра работа свършиха и поздравление за Кейн и победата му
Страхотно шоу отново и се извинявам и аз за закъснението
Kane Big Red Machine
Заглавие: Re: BWF Danger Zone - 29.06.2009 Пет Юли 03, 2009 2:57 am
Първо аз подранявам малко с моя коментар, но няма кой да ми се сърди.Първият мач на средно ниво.Може би самият мач като изпълнения е доста добър, но няма такава тръпка тъй като това е дебют за Punk и е ясно, че няма как да го загуби. **1/2.
Следва един доста силен сегмент.Аз лично доста се смях тъй като си представям как Teddy Long му казва на Mayers - By the way player.You have a match with Jericho tonight. Силен сегмент много добре продължава да се наслагва на бесния heel образ на Mayers - 4/5.
Следва и сегмент, който получава 5/5.Много добре и оригинално измислено.Много ми напомня когато Stone Cold правеше така с Vince.Където и да е Vince в болница, у дома си, в залата винаги яде бой.Спомних си и как The Rock хвърли Austin от моста.Страхотен сегмент пак.
Добър мач.Личи си обаче, че двамата имат доста грижи и този мач им беше малко отгоре им дойде така да се каже.Все пак ни показаха хубави неща.Чиста победа за Mayers.Важно е да се отбележи.***
Силен сегмент между BOD.Определено нещата ще прелеят и ще се стигне до нещо по-интересно, но без спойлери 4/5 за този солиден сегмент.
Ако не на много високо ниво, то поне Main Event-а се получи доста приятен.Като цяло успя да си свърши работата като heat-не нещата във враждите.Kane продължава да гази и да става все по-опасен.Дано някой не олучи кьоравото с него тъй като енерцията му е много голяма.Bret Hart както винаги много техничен на ринга.The Undertaker пък настрана от нещата.Много добре си гради стратегията той и ми се струва, че ще изненада много лошо Hart, но това си е лично мнение.На Mr.Headlock aka Randy Orton мога да му кажа - Orton - The Big Red Machine is coming for you and your title. ***3/4 за този мач.