Регистрирай се за да ти излезе всичко от форума !
Регистрирай се за да ти излезе всичко от форума !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Приятели : Cs-Blagoevgrad

BWF Danger Zone - 21.05.2009

Go down 
+9
DarKiller
Nick_Blade
Kane
deadman_walkin9
Steven Scorpion
tosH
ispanskoto_kopele
FPO6
TheInstantClassic
13 posters
АвторСъобщение
TheInstantClassic
The Pope!
The Pope!
TheInstantClassic

Warnings : No Warnings
Брой мнения : 170

BWF Danger Zone - 21.05.2009 Empty
ПисанеЗаглавие: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeЧет Май 21, 2009 8:23 pm

Силни пироефекти избухват в препълнената зала за второто поред шоу на BWF - "Danger Zone". Камерите започват да обхождат насъбралата се публика, която аплодира силно.. когато в залата започва непозната музика и на титантрона отново е изписан знака $ .. и ето че на рампата излиза Michael Mayers, който е с изискан, черен костюм и тъмни очила. Въпреки, че това е ОФИЦИАЛНА първата му поява в BWF той все пак получава голяма доза освирквания заради случилото се миналата седмица. Mayers остава няколко секунди на рампата с вирната глава, оглеждайки освиркващата го тълпа, след което тръгва бавно към ринга. Той се качва и взима микрофон..

Michael Mayers

- Кхъм-кхъм.. Я се успокойте малко. Това ли е начинът да посрещнете своя идол? (още освирквания) Да, точно така, своя идол! Та BWF съществува само една седмица, а аз вече се превърнах в най-обсъжданото име в тази федерация.. и то без дори да съм дебютирал официално ! Ето, че сега най-сетне имате честта да ме видите както трябва .. BWF е поредната компания която смятам да покоря .. Относно славата ми.. нима всеобщото мнение е, че аз съм арогантен? В това няма нищо вярно.. просто обичам да казвам на хората истината за тях, правете разлика. Не е моя вината, че съм се родил в едно от най-влиятелните семейства и че притежавам в неизмерими количества това, което движи света - парите! Не е моя вината, че съм нещо повече от всички останали включително и вас! (heat) И така.. нека преминем към същественото. Миналата седмица видяхме как двама некадърници участваха в клалификационнен мач за титлата .. Точно и за това нападнах Hart. Няма да позволя на никой да се изпрече на пътя ми .. Е, мисля че е време някой, който наистина заслужава тази титла, да се включи в мача. И това съм аз .. След като се класирам аз турнира, ще гледате кръста ми окрасен с златото ..

MIchael Mayers се връща в съблекалните съпроводен от бурният heat на публиката ..

Black Joe варви Backstage когато внезапно е нападнат от Steven "The Stinger" Scorpion заедно със съдия ..

Hardcore Title Match
Black Joe vs. Steven "The Stinger" Scorpion

Stinger забива Knee Lift в главата му. Хваща го и започва да го удря в стената .. ПРави му DDT ... Отново го изправя и Забива няколко chop-a .. Изчаква го да се изправи и забива Jumping Front Kick право в брадичката му .. Опитва туш ... Едно .. Две .. Повдигане! Stinger пробва Chotesline, но Joe заляга и на свой ред забива саблен удар .. Удря го с Giant Headbut .. Хваща го за главата и се запътва към ринга с него, като по пътя го забива във всяка стена .. Качва го на ринга, като Stinger вече кърви .. Black Joe прави Oklahoma Slam и опит за туш .. . Едно ... Две .. Повдигане .. Вдига го и забива Sidewalk Slam .. Black Joe слиза от ринга и взима една маса .. Връща се обратно на ринга и я разпъва . Вдига "The Stinger" и пробва Suplex върху нея, но Steven блокира със Small Package .. Едно .. Две .. Повдигане! Двамата лежат изтощени посредата на ринга .. След като съдията стига до 7 двамата се изправят ... Steven Scorpion забива няколко chop - а и няколко лакътя в главата на Joe, последвани от Back Breaker .. Изправя го и му прави Falling NeckBreaker .. Той започва да се изкачва по въжетата .. Скача от тях, но Black Joe го хваща във въздуха и му прави PowerBomb върху масата .. Опит за туш .. . Едно .. Две .. Три .. Победител и все още Hardcore шампион - Black Joe!

:.:.:.:Реклама:.:.:.:

Виждаме как "Big Evil" влиза в офиса на Stone Cold, като иска мач реванш с Bret Hart .. Stone Cold се съгласява, но ако Taker победи Bret Hart НЕ ГУБИ мястото си в четворният мач .. За сметка на това и 'Taker ще се класира .. "Red Evil" си тръгва доволен ..

Няколко минути по-късно, Stone Cold обевява че другия клалификационнен мач тази вечер ще е между Nick Blade vs. Michael Mayers

Michael Mayers vs. Nick Blade

В началото Mayers взима надмощие, като забива няколко Elbow Strike последвани от Body Punchs .. Събаря го с МОЩЕН Chotesline .. Публиката усвирква бурно, но Mayers и отвръща със среден пръст .. Blade се изправя и получава шамар в лицето последван от Overhand Chop който го събаря на земята .. Прави му бърз Chincen Wing Suplex .. Опитва туш .. Едно ... Две .. Повдигане .. Mayers пробва да забие finisher - a, но Blade се съумява да блокира и да забие зверски Clinching Slam ..Двамата се изправят едновременно .. Mayers заключва headlock, но Nick го изтласква от въжетата и посреща с Hight Kick .. Изправя го и забива Full Nelson Slam .. Блейд опитва туш .. Едно .. Две .. Майерс се повдига .. Michael пробва да нанесе Chotesline, но Blade му хваща ръката и Belly to Belly Suplex .. Хваща го и Double Arm DDT .. Това ли ще е краят? Blade ляга върху него .. Едно .. Две .. НЕ! Mayers се повдинга отново .. Blade се наглася за finisher - a си .. Опитва Sweet Chin Music, но Mayers му хваша крака във въздуха и забива Dragon Screw. Mayers се свестява и след няколко секунди поваля Blade с Neck Breaker .. Вдига го и забива Manhatan Drop .. Опитва туш .. Едно .. Две .. Не, Блейд отлепя рамото си .. Мачът продължава .. Michael запраща BLade към въжетата и посреща с Running Knee Strike .. Изправя го и забива Fishirmen Suplex .. Зачаква Nick да се изправи за да забие своя finisher - Downwarld Spiral .. Чакай малко ... Това е Брет Харт! Брет Харт изфучава покрай публиката със стол в ръка .. Качва се на ринга с бясна скорост. Mayers пробва Chotesline, но Hart се навежда и УДАР С МЕТАЛНИЯ СТОЛ! Брет Се обръща на другата страна и удар за Blade с металния стол .. Съдията прекратява мача .. Bret Hart не се спира до тук, като за отмащение за миналата седмица забива още няколко стола в гърба на Michael Mayers, като дори е необходимо да дойдат съдии и тренъори ..

:.:.:.:Реклама:.:.:.:.:

"Stone Cold" обявява от офиса си че И ДВАМАТА - Nick Blade и Michael Mayers се класират за четворния елиминационен мач ..

"Voices огласява залата и към ринга се запътва Randy Orton. Въпреки че той не е направил дебюта си, получава МОЩЕН heat заради миналото си в други федерации .. Той взима микрофон ..
Randy Orton
- Млакнете боклуци (Още по-бурни усвиркавния) .. Отидох в офиса на Stone Cold и поисках мач за се класирам за елиминационният мач за титлата .. Глупакът отговри отрицателно под претекст че вече е уредил клалифиционните мачове .. Затова искам .. Всъщност не, НАСТОЯВАМ да ми се даде Universal титлата .. Не шанс за нея, не мач за нея .. Искам титлата веднага! Нямам достоен опонент в тази федерация .. Всички сте жалки смеш ..
Randy Orton е прекъснат от theme на "Бай Торе", който получава убийствен pop .. Orton не изчаква и веднага отсича " Какво искаш, дъртак"

Бай Торе
Чеки, чеки… КАК МЕ НАРЕЧЕ??!?!?? АБЕ ЕЙ, КУРВАРИНО.... ВИЖДАШ ЛИ ТУКА (Торо си сочи оная работа)... ТЕ ТУКА СИ БИЛ ПРЕДИ 29 ГОДИНИ!!!!
(публиката започва да се смее, докато Orton започва да позеленява от гняв)
И нема ми убиждаш публиката лепилар! На миналото шоу само от пуканки ми направи 10 000 кеш! МОЩНО си купих "Москвич" .. Ся' че ти кажа шо' съм излезнал .. По две причини .. 1. Немам работа и чекам да почне "Забранена Любов" .. Малиии тая Марина .. Ако бех по-млад .. Но това е друга тема .. И второ - да ти представя опонента ти ..
Торо се прибира след което на екрана се показва следния titantron:

Това е Y2J подяволите! Той излиза и прави типичния си таунт, като обира най-високият pop за вечерта ..

Jericho:
Welcome To .. BWF IS JERICHOOO! (Неземен pop) .. Пращайте имейли, обадете се на приятелите си, пишете SMS - си, защото Y2J се завърна, baby ...!Да точно така - вашият нов герой, вашият спасител е тук .. .. Orton .. Randy Orton ... Именно заради подобни самодовлни фуклъовци се махнах от WWE .. Именно заради подобни боклуци WWE загубиха най-големия си талант .. Именно заради подобни смешници WWE се превърна в сметище .. Но, Randy .. Аз няма да го позволя и тук .. Дойдох в BWF с една мисъл, една цел, една мисия .. Да спася Bulgarian Wrestling Federation от такива като теб .. Ортън, другата седмица ще се срещем в мач за Univursal титлата .. Това е първият шанс за титла в BWF, който получавам .. В тази връзка мисля да взема колана и да украся неотразимия си кръст с него. И след като това стане факт Danger Zone, BWF, сферата на спортните забавления, забавленията, София, България, Заподното полукълбо, планетата Земя, висините над нас , галактиката и вселената... никога..... никога повече няма да бъдат същите.

Джерико се пребира в съблекалнята, пред гневния поглед на Ортън ..

Последната промяна е направена от TheInstantClassic на Съб Юни 20, 2009 3:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://bwfederation.bulgarianforum.net
TheInstantClassic
The Pope!
The Pope!
TheInstantClassic

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeЧет Май 21, 2009 8:24 pm

Bret Hart vs. The Undertaker

The Undertaker започва бурно мача, жаден за отмъщение .. Забива няколко Chotesline и веднага ляга върху Харт за туш .. Той се повдига още на Едно .. Deadman забива няколко Right Punchs последвани от Giant Headbut .. "Big Evil" извива ръката на Харт с Arm Wrench и забива Elbow Smash. Хваща го и му прави POwerSlam. Опитва нов туш .. Едно .. Две .. Повдигане .. Taker забива няколко удара в корема, след което си го наглася за Last Ride .. Hаrt не се дава лесно, като прехвърля Deadman с Back Body Flip. 'Taker веднага се изправя, но получава няколко Chotesline, последвани от Gordbuster .. ПРехвърля "Red Evil" с Hip Trow и започва да се изкачва на въжетата .. Изглежда обаче, това не е достатъчно и 'Taker бързо се изправя и се качва на въжетата до него .. След размяна на няколко удара, Taker съомява да забие Super Choke Slam от въжетата .. Това ще е краят .. Опит за туш.. Едно .. Две .. Не .. Харт Се повдигна .. Такер не може да повярва .. Той изправя Харт и Snake Eyes, след което Taker се отласва от въжетата и Big Boot.Последван с бърз Leg Drop.1... 2... 2,99999 Bret Hart намира сили да се повдигне, а Taker се кара със съдията.Той смята, че това бе 3, но мачът продалжава.Undertaker извива ръката на Hart и се качва на въжетата.Това би трябвало да е Old School, но Hart дърпа Taker и Undertaker пада върху сглобката на въжетата.Без да губи време Hart се качва и много мощен Super Plex от най-горното въже.Опит за туш на Hart 1... 2... 3... НЕЕ ! The Deadman се повдига и мачът продължава.Без да губи време Bret се качва на най-горното въже, той дебне The Undertaker, The Undertaker се изправя, Hart скача, но какво е това ?!?! The Undertaker блъсна съдията във Bret Hart и двамата остават на земята.Това трябва да е дискалификация за The Undertaker, който слиза от ринга и взима steel chair.Няма кой да го спре съдията е аут.Taker се връща на ринга със стол в ръка, но Hart забива dropkick и столът се забива в черепа на The Deadman.ЧАКАЙ МАЛКО, ЧАКАЙ МАЛКО !!! Bret Hart заключва The Sharpshooter на The Undertaker, който кърви от челото си.Undertaker се предава, но няма съдия, който да даде победата на The Hitman.КАКВО Е ТОВА ?! KANE !!! KANE !!! KANE !!! Откъде пък се появи той ?! Kane се качва на ринга и спипва Hart за гушата...CHOKESLAM...CHOKESLAM..Kane не е свършил взима столът, който The Undertaker качи и Tombstone Piledriver за Hart върху стола.The Undertaker прави опит за туш, а пък Kane връща съдията на ринга.1... 2... 3... Съдията едва събра сили да удари гонга.Това е всичко.The Undertaker победи Bret Hart и се класира за Четворния мач, за The World Heavyweight Title.The Brothers Of Destruction Kane и The Undertaker напускат под солидния heat на публиката.

----------------------------
Постанал съм МЕ в отделен пост, понеже форума не ми даде да напиша толкова голяма тема .. Иначе, тук е мястото да благодаря на "Kane" (Bret Hart) за ОГРОМНАТА помощ Smile .

Последната промяна е направена от TheInstantClassic на Чет Май 21, 2009 8:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
FPO6

FPO6

Брой мнения : 68
Местожителство : Haddonfield

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeЧет Май 21, 2009 8:41 pm

Значи промото и дебютът на Джерико беше много добър,НЯМА СПОР!А мачът Bret Hart vs Taker си беше много добър.Brothers of Destruction мачкат!Четворният мач става изключително интересен.Нямам търпение до PPV-то.Иначе като цвло изглежда,че съм добър пред микфорона. A Toro отново кърти микви.Враждата между Hart и мен (Myers) се развива повече от перфектно,нищо чудно и Blade да се намеси във всичката тая каша.Изказах мнението си.Благоадаря Леден за Danger-a!
http://www.slipknot1.com
ispanskoto_kopele

ispanskoto_kopele

Брой мнения : 19

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeЧет Май 21, 2009 9:00 pm

Определено много добре!Много готин дебют на Джерико а тоя Бай Торе голем пич си го направил Very Happy най много ми хареса мача между Брет Харт и Тейкър имаше много хватки и това със стола появата на Кейн просто супер стана!Според мен най слаб беше мача за Хардкор титлата иначе се справяш супер!Браво и за мача на Майерс и Блейд излизането на Харт ми хареса абе готин мач !
tosH

tosH

Брой мнения : 26
Местожителство : Canada

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeЧет Май 21, 2009 11:25 pm

BWF IS JERICHO !!!
Ааа Джерико ще ни спасява отново bounce всичките мачове бяха перфектни не мога да пиша много още се кефя на BWF-то Very Happy
Steven Scorpion

Steven Scorpion

Брой мнения : 16
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeПет Май 22, 2009 12:02 am

Сегмента с Майкъл стана много добре. Много съмочуствие, но малко покритие (такъв е образа) хийл. Добре си го измислил.
Хареса ми мача между мен и Джо, макар и да загубих. Стил WWF 2001. И също моя образ прилича на този на Raven. Джо е тлинър и от началото още няма загуба. Цепи всеки наред. И както казах по-горе мачът ми хареса Smile.
Майкъл и Блейд дебютираха. Страхотен мач стана. Разнообразни хватки в изобилие...
Малко безинтересно ми стана с Ортън, защото навсякъде го гледам нафукан. Обаче Бай Торе много ме радва. С тоя селски говор многому се кефя! Y2J.... Надявам се скоро да не търнва хийл.
Майн Ивента стана просто СТРАХОТЕН! Просто КЛАСИКА! Много интрига имаше в него. Браво! Аз мисля, че си се справил невероятно (както и "Kane"). Шоуто ми хареса повече от дебютното.
(Само да те помоля: Можеш ли да смениш шрифта с, който се пише. Малко малък и някои букви като "и" (И) и "н" (Н) са еднакви и е малко трудно за четене. )
https://bwfederation.bulgarianforum.net/
TheInstantClassic
The Pope!
The Pope!
TheInstantClassic

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeПет Май 22, 2009 1:05 am

Цитат :
(Само да те помоля: Можеш ли да смениш шрифта с, който се пише. Малко малък и някои букви като "и" (И) и "н" (Н) са еднакви и е малко трудно за четене.)

Мдам, вече ще го карам с Ariel Black .. Smile
deadman_walkin9
Red Evil
Red Evil
deadman_walkin9

Брой мнения : 44

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeПет Май 22, 2009 2:10 am

Аз останах без думи ! Просто.. каквото и да кажа ще е малко.. И все пак ще се опитам.. ;D

По принцип още от началото се кефя на Michael Mayers. Промото му много ми хареса. Все едно гледам сегашния Джерико, само че по-арогантен.. В мача му с Nick Blade намесата на Харт много добре си пасна. Тъкмо от тях двамата е трудно да се прецени кой е по-добрият и една такава победа би дошла малко пресилено, защото това е първият мач на Mayers. И така силите се изравниха общо взето.. И най-хубавото е, че шоуто тази седмица е пряко свързано с това от съботата. Мачът за харкдкор титлата ми хареса как завърши. Добре измислено. Естествено като прочетох, че "Red Evil"-ът е в офиса на Stone Cold и се зарадвах много.. Laughing Сегментът с Ортън и Джерико също беше на ниво. Фейс промото на Уай Ту Джей много добре си/сте го направил/и. И последният мач просто.. надмина всичките ми очаквания. Просто като го четох си го представих. Видяхме чудовището Кейн да дебщтира, напомни ми за истинския му дебют.. Видяхме Братята на смър.. опа на разрушението.. ;D Целия мач е 5/5. Голяма драма, голямо нещо. Даже ми се иска да можех да го видя, истиски бих му се накефил Smile Поздравления ! (bow)
http://r3d3vil.ucoz.net
Kane
Big Red Machine
Big Red Machine
Kane

Брой мнения : 94
Местожителство : HellFire

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeПет Май 22, 2009 2:28 am

Определено много, много силно издание на Danger Zone.Да си призная честно всеки един сегмент, промо и мач ми напомнят на Attitude Era-та.Шоуто започна много силно, с много добро heel промо на Myers.Определено много добре му се изгражда gimmick-a, а той се отвърждава като един от топ heel-овете на BWF за момента.Минаваме нататък ето това е един от моментите връщащ ме към Attitude Era.Класически си hardcore мач и много добър завършък, който е доста важен за да се подържа имиджът на титлата.Минаваме нататък с любимия ми момент за предаването, а именно дебютът на Y2J.Тотален марк-оут.Големи поздравления за Orton наистина много арогантно и самовлюбено си борави с микрофона, което подтиква публиката да го heat-ва.Голям дебют за Y2J, още по-голямо е видеото за него.Браво на Ледения наистина добра работа.След това квалификационният мач.Доста добър мач, но веднага акцентирам върху появата на Hart.Определено Ледения успява добре да съчетае претендентите и да покачи напрежението между тях.Нещо много важно, защото това прави шансовете и на 4мата изравнени.
Последното нешо разбира се е ME-то.Страхотен Main Event между 2 от най-големите легенди в този бизнес.Прекрасен мач, много обрати, много моменти спиращи дъха.Когато Hart заключи The Sharpshooter на The Undertaker си спомних веднага мача им на Summerslam 1997 когато Taker по луд начин разби хватката.(Няма обшо с темата, но ми е в главата и го споделям)Най-хубавото нещо беше финалът.Най-накрая Kane направи своя дебют като това спомогна много както за него, така и за изграждането на heel образа на The Undertaker.
За едно толкова солидно шоу отново давам 5/5.
Nick_Blade

Nick_Blade

Брой мнения : 51
Местожителство : Бургас

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeПет Май 22, 2009 7:43 pm

5/5 е това шоу! Сегмента м/у Ортън и Бай Торе също беше уникален! Умрях да се хиля докато го четях , съшо така се радвам , че продължавам напред в четворката за световната титла !
DarKiller

DarKiller

Брой мнения : 67

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeСъб Май 23, 2009 5:14 pm

Страхотен Danger Zone,може би по-добър от първият.Образът на Michael Mayers е страхотен,като истински heel.Мача за хардкор титлата също беше много добър,все едно гледах истински OLD ECW мач особенно накрая.Историята с Харт и Майкъл започва да се развива много добре.Бай Торе къртеше отвсякаде,а пък дебюта на Крис Джерико беше също страхотен.ТОЙ ДОЙДЕ ДА НИ СПАСИ Very Happy !!!
Main Event-a обаче взе всичките ми уваций. The Brothers Of Destruction къртят!!!
reni_89

reni_89

Брой мнения : 35

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeНед Май 24, 2009 4:56 pm

Такам,значи.Определено това шоу беше по-добро от първото.Много ми харесаха и мачовете и сегмента м/у Рандъл и Джерико.Ортън продължава да бъде все същата змия,все същия арогантен и надменен.Джерико,незнам какво да кажа за него,освен че има нужда някой да го спаси него...
Мачът,който ми най-хареса,беше този м/у Тейкър и Брет Харт.И двамата опоненти бяха достойни да победят и да се класират.Имаше динамика и накрая..."по-малкия брат" на "Мъртвеца".Страхотно беше,и особенно накрая,когато тръгват.
Michael Mayers vs. Nick Blade-това беше другия мач,който ми хареса от таз седмичното шоу.
BarbieBlank
Bitch
BarbieBlank

Брой мнения : 4
Местожителство : Nessebar~

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeНед Май 24, 2009 11:04 pm

ако WWE вземат някои като теб за сценарист хубаво ш' напраят pirat

всичко е страхотно, т'ва че се заформят вражди е добре.. чакам следващото шоу с нетърпение albino
http://www.instant-classic.tk
CuMu

CuMu

Брой мнения : 4

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeЧет Май 28, 2009 10:40 pm

Супер шоу!
Първия мач:Страхотен мач!Това с ПауърБомба е мега яко!Честито на Black Joe
Втори мач:Само с 3 думи.Брет ги СМЛЯ!
Ахахахахахаах на това с Бай Торе много се смях!
Мейн Ивента:Еее най-добрия мач за вечетта!Браво Тейкър(Драго) пожелавам ти титлата.
sam

sam

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitimeСъб Май 30, 2009 11:13 pm

Браво, добре си разработил шоуто!
Като за начало мачът на Michael Mayers vs. Nick Blade ми хареса наи -много.Мачът за Hardcore Title беше също интересен,но ми се струва че го претупа набързо.На мен лично ми бе много кратко и то за Hardcore Title.Дебюта на Jericho ми хареса и то при тези обстоятелства и очаквам мач м/у него и Randy Orton.
ME e доста контрастен и общо взето си го измислил много добре и очаквам да имам мач срещу Bret Hart.Все пак той разби черепа на "брат ми".И едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ, че си ме сложил в МЕ.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: BWF Danger Zone - 21.05.2009   BWF Danger Zone - 21.05.2009 Icon_minitime

BWF Danger Zone - 21.05.2009
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» BWF Danger Zone - 20.07.2009
» B.W.F. Danger Zone - 23.07.2009
» BWF Danger Zone - 27.07.2009
» BWF Danger Zone - 30.07.2009
» BWF Danger Zone - 03.08.2009

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите